GSM: 0888 195 752,   0898 887 853

Хамалски услуги и цени за пренасяне

Основната ни дейност е пренос на мебели, багаж, офис-оборудване, архив, цялостно и частично жилищно обзавеждане

Цена на тази услуга – от 12 до 15 лв на час, на човек, в зависимост от броя етажи и наличието на асансьор.

Превозът на горепосочените вещи се заплаща отделно на цена 20 лв до 30 лв на час за бус (до 15 куб м), или камион (до 20 куб м), в рамките на гр. София и околностите (до 50 км).

Превозът от София към страната или от провинцията към София е 0,75 лв на км. Минималната ставка на ангажираност е 2 часа.

Друго основно звено от нашата дейност е пренасянето на тежки предмети като пиана, рояли, каси, машини, едрогабаритни и нестандартни дивани, холни бюфети и др.

Ценообразуванетона тези предмети определяме по следния начин:

При пренасяне на особенно тежки предмети (над 400-500 кг), или предмети с висока парична себестойност – уникални, антикварни, високохудожествени предмети, заплащането е по договаряне.

Превозът на посочените вещи е по горепосочените цени.

Фирмата предоставя на клиента по негово желание кашони за събиране на дребната покъщина.

Предлагаме и опаковане и събиране на дрехи, книги, посуда, сервизи, картини и др. Мебелите и бялата техника също могат да се опаковат със стреч фолио или картони (по желание).

Извършваме и демонтаж/монтаж на масивни мебели в състояние годно за пренасяне (гардероби, секции, бюфети). псосочените услуги са по договаряне с клиента.

Предлагаме като услуга почистване на помещения, жилища, тавани, мазета, цехове, от стари ненужни вещи, строителни отпадъци, събирането им в чували и извозването им до сметище. Цени като при  стандартен пренос.

Заявката и ангажирането ни от клиента става поне 1 ден предварително, като за по-мащабни пренасяния е желателно да направим предварителен оглед, който не се заплаща.

При неотложна нужда от Ваша страна за по-бърз пренос и в рамкитена деня на заявка, правим всичко възможно да се отзовем.